Klassificering af ikke-vævede stoffer

2022-02-26

1. Spunlaceikke-vævet stof:
Højtryks-finvandstrålen sprøjtes på et eller flere lag fiberbaner, så fibrene bliver viklet ind i hinanden, så fiberbanerne kan forstærkes og have en vis styrke.

2. Varmeforsegletikke-vævede stoffer:
Det refererer til at tilføje fibrøst eller pulveragtigt smeltelimforstærkningsmateriale til fiberbanen, og derefter opvarmes fiberbanen, smeltes, afkøles og konsolideres til en klud.

3. Pulp airlaid non-woven stof:
Også kendt som støvfrit papir, tørlagt ikke-vævet stof. Den bruger den luftlagte teknologi til at åbne træmassefiberpladen til en enkelt fibertilstand og bruger derefter den luftlagte metode til at kondensere fibrene på det vævsdannende gardin, og fiberbanen forstærkes til en klud.

4. Vådlagtikke-vævede stoffer:
Fiberråmaterialerne placeret i vandmediet åbnes til enkeltfibre, og forskellige fiberråmaterialer blandes på samme tid for at fremstille fibersuspensionsmasse, og suspensionsmassen transporteres til baneformningsmekanismen, og fibrene formes til en bane i våd tilstand og derefter forstærket til klæde.

5. Spunbond non-woven stof:
Efter at polymeren er blevet ekstruderet og strakt til dannelse af kontinuerte filamenter, lægges filamenterne ind i en bane, og vævet er derefter selvbundet, termisk bundet, kemisk bundet eller mekanisk konsolideret til fremstilling af vævet ikke-vævet klæde.

6. Smelteblæstikke-vævet stof:
Dens teknologiske proces: polymertilførsel â smelteekstrudering â fiberdannelse â fiberkøling â banedannelse â forstærkning til stof.

7. Nålestansede ikke-vævede stoffer:
En slags tørlagt ikke-vævet stof, nålestanset non-woven-stof er at bruge nålens punkteringseffekt til at forstærke den luftige fiberbane til klæde.

8. Syetikke-vævede stoffer:
En slags tørlagt ikke-vævet stof, sting-bindingsmetoden er at bruge den kædestrikkede spolestruktur til at forstærke fiberbanen, garnlaget, ikke-vævet materiale (såsom plastfolie, tynd plastikmetalfolie osv. .) eller deres kombination at lave. ind i fiberdug.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy