Årsager til, at ikke-vævede stoffer ikke kan genbruges

2022-02-25

Ikke-vævede stofferbryde gennem det traditionelle tekstilprincip og har karakteristika af kort procesflow, hurtig produktionshastighed, høj produktion, lave omkostninger, bred anvendelse og mange kilder til råmaterialer. Hvad er årsagen til, at dette materiale ikke kan genbruges?
1. Ændringer i interne mikroskopiske egenskaber
Grønne ikke-vævede stoffer er normalt lavet af kompositmaterialer. Klædens hovedmateriale er polypropylen, som behandles ved hjælp af smelteblæst og spunbond-teknologi. Mikrostrukturen er fine plastfibre. I tilfælde af højtemperatursvind er det et kendetegn ved plastprodukter, men højtemperaturplast er det ikke. Høj temperaturbestandighed er et relativt begreb, så non-woven-stoffet vil have en tilsvarende krympereaktion på mikrostoffet.
2. Sterile barriereegenskaber går tabt efter brug
Detikke-vævet stofer behandlet ved smelteblæst metode og spun-bond metode, og mikrostrukturen er fine plastfibre. Krympning efter høj temperatur er et karakteristisk fænomen for plastprodukter. Der er ingen højtemperaturbestandig plastik, og højtemperaturbestandighed er et relativt begreb, så fiberdug vil have en tilsvarende krympereaktion på mikroniveau.
Ikke-vævede stoffer kan bruge sine små porer til at rense luften og blokere bakterier og vira. Klip pom-poms med en saks for at undgå uoprettelig skade offline.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy